Draco. Драко

Draco. Драко

(4.67 от 3 гласа)
 Приключенско състезание от Лео Коловини за 2-5 играча от 8 години.

Съдържание
10 дракона
10 дракон шайби (по 2 от символ)
110 карти за игра
1 двустранен план на играта

История на играта
Всяка година в царството на драконите се състои голямата битка на драконовите коннци. Всеки конник се състезава със себеподобния си при голямaта надпревара към върха на най-високата планина, Драко планина. За тази надпревара в подножието на планината се струпват 10 диви дракона. Накрая петте най-добри конника на страната тласкат драконите към върха. Който успее в тази надпревара при планината Драко да събере най-много точки, е безспорно най-добрият драконов конник в страната.

Цел на играта
Играчите яздят нагоре към върха на планината Драко като сменят драконите. За целта се играе с картите на съответния дракон. Но дали е правилния дракон се вижда едва, когато се изчисляват точките, тъй като изчислението служи за необходимите точки за спечелването на играта. Играчът , събрал най-много точки в края на играта, печели.

Край на играта
Играта приключва когато третият дракон е достигнал полето на върха и е проведено високо оценяване. Текущият рунд не се изиграва до край. Печели играчът с най-много точки. При равен резултат има няколко победителя.Цена:

25.90 лв.
Наличност: не

Продукти от същият тип

Продукти от същият тип
Информация

Информация
Информация за книгата:

Категория: Игри , Семейни игри
Баркод: 4001504492434

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: