DiVino - брой 16/2014

-38%
е-списание - DiVino - брой 16/2014

Още от поредицата DiVino

DiVino - брой 16/2014

(4.00 от 9 гласа)Новият брой на DiVino Magazine представя една обширна тема, за която все повече се говори, но малко се знае. Никога досега темата за био, биодинамичните и натурални вина не е била толкова актуална и затова екипът на списанието й отделя подобаващо се място. Все повече хора започват да използват понятия като био и органик във винопроизводството.

Темата за био вината отвежда читателите на DiVino Magazine и в една от новите български изби – Орбелус. Първата биореколта излиза през 2009 и за сравнително краткия период досега Орбелус показва последователност и стриктно придържане към философията, която се следва.

Една от тематичните дегустации в новия брой на DiVino Magazine е посветена на българския сорт рубин. Потребителски интерес към съвременния стил чистосортови вина от него се появи още преди петнайсетина години, но оттогава нещата коренно се промениха. Как изглеждат актуалните вина от този сорт и блендовете с него днес, ще научите от брой 16 на DiVino Magazine.

От страниците на списанието ще се срещнете с Десислав Звънчаров – човекът, създал един от най-добрите ресторанти у нас, „Преди 10“. Освен актьор по образование, той е неуморим търсач в безкрайните дебри на кулинарното изкуство и това си личи в концепцията на ресторанта.

Брой 16 на DiVino Magazine ви кани на пътешествие из винена Сицилия и ви среща с г-жа Ларош от Domaine Laroche, един от най-големите производители на вино в Шабли.е-списание

5.00 лв. | Стара цена: 8.00 лв.

Спестявате: 3.00 лв. (-38%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Гурме
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20151314450216
Поредица: DiVino

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: