Cosmopolitan - 6/2021

Още от поредицата Cosmopolitan

Cosmopolitan - 6/2021

(3.95 от 20 гласа)От корицата

46 Дискриминацията в работата
56 Митове и истини за слънцето
60 Милена Смит пред камерата на Алмодовар
88 Цената на оргазмите
104 Кой сложи края на „Животът на Кардашиян“
110 Посрещни убийците на филъри
 
Красота
Топ продукти за вежди (12), Как да ухаеш като изискана дама (14), Този месец се влюбихме в (16), Акне по тялото – поправяме грешките (17), Тест: Ще спукаш ли пъпката (18), Питай Васи (19), Среща с принцеса Сладкодъвка (20)
 
Мода
Ти си толкова дръзка (27), Модните правила, които да избягваш (32), Капсулният гардероб е от полза (34), Какво харесахме (36), Питай модния (37), Един ден в рая (66), Живот в цветове (74), Здравей, навън (80)
 
И още
Боряна Стробъл: за етичната мода и начина на живот (40), Как да спиш като къпана (52), Храната влияе на поликистозните яйчници (59), Имат ли бъдеще замразените ти отношения (94), Идеи за лично твои любовни срещи (98), Нека да вдигнем нивото на пенис-снимките (100), Флирт в чата: как го правят зодиите (117), Шегаджиите в звездните знаци (118), Списък с нещата, за които е виновна астрологията (119)
 
Във всеки брой
6 Най-страхотният юни
8 Cosmo чете...
9 ...и гледа
116 Хороскоп
119 Шопинг информация
120 Cosmo тест  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 20211312354806
Поредица: Cosmopolitan


"Списание Cosmopolitan окуражава и вдъхновява жените да живеят живота си на макс. Ние създаваме уникална емоционална връзка с читателката, която е основата и центърът на всеки брой. Даваме информация, която тя може да използва в ежедневието си за всичко, което я интересува - връзки, мода и красота, здраве на практическо ниво, кариера и личностно развитие. Читателките ни не просто обичат да четат Cosmo - те живеят Cosmo".

Детелина Стаменова, главен редактор на Cosmopolitan България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: