Cosmopolitan - брой 9/2015

-23%
е-списание - Cosmopolitan - брой 9/2015

Още от поредицата Cosmopolitan

Cosmopolitan - брой 9/2015

(3.88 от 16 гласа)е-списание

2.29 лв. | Стара цена: 2.99 лв.

Спестявате: 0.70 лв. (-23%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Септември 2015
От редактора


Всички искат да знаят какво се случва зад сцената. Винаги има по някой въпрос към мен за това какво наистина се става зад кадър, на модните снимки или когато снимаме или интервюираме някоя интересна личност и как точно се работи в Cosmo. Така всички искаме да разберем историята отвъд разказаното.

Cosmo винаги се опитваме да сме списанието, което да те изненадва и да ти даде и още и още – и още малко повече. Затова през целия месец се постарахме да изберем онези неща, които ще те направят по-красива&щастлива за целия сезон. Започваме с тенденциите и цветовете в модата; продължаваме през най-важното, което трябва да знаеш за новите парфюми и как да ги използваш като оръжие за успех; не забравяме да погледнем към страховете, които измъчват всяка от нас и накрая сме ти приготвили описанието на една техника за успокояване в работно време, която според нашата авторка е по-силна и от релакс на Бали за месец. Е, до Бали Лора нямаше как точно да стигне, но с потупвания успокои насъбралото се напрежение (кой е казал, че гадините на работа почиват дори през лятото?!).

Cosmo няма да е Cosmo без провокативни жени като Ники Минаж и най-добрите съвети за любовта – и как да пропусна – секса!

А пък в офиса ни винаги има пресни плодове, билкови чайове, много обувки строени за снимки, изящни бутилки с парфюми, които пробваме; привидна тишина, нарушавана от някое изругаване и по-големи купчинки хартии и списания, отколкото искам.

Хубав месец от мен, а ние ще изпием един чай и ще се опитаме да разчистим...

От корицата
Септември е, а това означава едно: нов сезон, нов късмет, нови успехи и секс в стил О! Боже! Мой! (85) и въпроса достатъчно ли правиш секс ще намери своя отговор (88). Вземи пример от Ники Минаж и настоявай за оргазъм всеки път (59). Ники става за приятелка, макар и малко дивичка, а за да си в супер-връзки с близките си момичета има начини (50). Ние пък имаме какво да ти кажем какво да направиш, когато си се вкарала в някой страшен филм (44), дошъл е психокалипсиса (106) или се чудиш „разрешено“ ли е да си променяш мнението (42). Винаги са ни били смешни историите за жените, които „случайно“ разбират, че са бременни и затова решихме да проверим какъв точно им е случая (104).

Мода
Време е да се върнеш със стил на работното място (13) и да разбереш какви са тенденциите (14) и основните цветове на сезона (16), както и да потърсиш своя избор между райето, карето и точките (18). В модата строгите закони са минало, затова ти даваме идеи с какво да експериментираш (20), а ако имаш допълнителни терзания, винаги можеш да се консултираш с модната ни редакторка (21). Оставяй си време за спорт (22), като не оставяш красотата на второ място и разгледай кожените дрехи, които ще са ти необходими при идващото застудяване (23), което описваме и във фотосесията ни с есенни тонове (70).

Красота
Остани морско, солено секси с къдрици в стил „спомен за плажа“ (25); разбери в какво се влюбихме този месец (26) и козметичните сделки (27). Как да изглежда като за снимка фон дьо тена ти (28) е от важните въпроси в сезона, в който той отново става задължителен, както и новите аромати (34). Отговорите на козметичната ни редакторка на въпросите ти са събрани на една страница (32), която реши да те подготви и за училището по красота и основните му уроци (38). Специална тема имаме за косата, която продължава да е от най-важните неща за всяка красива жена (78).

Тяло
Слънцето прави всичко по-хубаво – включително тренировките (95), но трябва и да се храниш супер (99). Но минавало ли ти е през главата, дали домашни любимци имат мястов леглото ти? (97). Надяваме се, че следващия път като се чудиш дали да питаш нещо д-р Гугъл ще се сетиш за нас, надяваме се (102)

Във всеки брой
6 От редактора
8 Идеи за месеца
92 Мъжелогия
111 Упражнения
114 Хороскоп
118 Шопинг информация
120 Cosmo тестОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 2015131235489
Поредица: Cosmopolitan


"Списание Cosmopolitan окуражава и вдъхновява жените да живеят живота си на макс. Ние създаваме уникална емоционална връзка с читателката, която е основата и центърът на всеки брой. Даваме информация, която тя може да използва в ежедневието си за всичко, което я интересува - връзки, мода и красота, здраве на практическо ниво, кариера и личностно развитие. Читателките ни не просто обичат да четат Cosmo - те живеят Cosmo".

Детелина Стаменова, главен редактор на Cosmopolitan България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: