Bulgarian Cuisine
A second edition in English of the book awarded with the distinction “Best Book About Regional Cuisine” given by the prestigious International Foundation “Gurman” with a head office in Madrid.
Информация за избраната книга
Информация за книгата:
Издател: Колибри
Година: 2011
ISBN: 9789545299575
Страници: 64
Размер: 118.00x165.00 см.
За автора
Име:
Раймонд Вагенщайн
Раймонд Вагенщайн
Биография:
Раймонд Вагенщайн е работил 15 години като кинокритик, журналист и киносценарист. Автор е на няколкостотин статии и рецензии. От 1990 г. е управител на издателство „Колибри“. Директор е на Международния панаир на книгата в София.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.