Access 2007 за начинаещи

Access 2007 за начинаещи

(4.25 от 20 гласа)Аccess 2007 за начинаещи, Липсващото ръководство съдържа сбит и лесен за четене курс на обучение, обхващащ основните понятия, които са ви необходими, за да започнете незабавно да работите с Access. Ясните обяснения, указанията от тип стъпка-по-стъпка и множеството илюстрации в тази увлекателна • книга ще ви запознаят с най-полезните характеристики на Microsoft Access и ще ви помогнат да се насочите директно към инструменти, които повечето потребители никога не използват.

Същественият материал, който ще усвоите:
- Придвижване в Access с помощта на основната лента - новата лента с етикети и инструменти.
- Създаване на бази данни за проследяване на бизнес инвентар, каталози, рецепти и други.
- Търсене на ценна информация.
- Усвояване бързото и лесно въвеждане на данни в атрактивни форми.
- Споделяне на вашите данни с целия свят.

Понякога е достатъчно да имате малко, но качествени познания, отколкото да сте затрупани с голямо количество информация. Ръководствата с размери на телефонен бележник са страхотни за овладяване на определена програма, но недостатъчни за наръчник на начинещи. Ето защо създадохме серията За начинаещи. Мислете за нея като умален вариант на серията Липсващото ръководство - също толкова завладяваща, но събрана в удобен комплект, който ви въвежда бързо, лесно и с цялата яснота, която се очаква от едно Липсващо ръководство.
Авторът и създател на серията Липсващото ръководство Дейвид Пог води рубрика за технологии в New York Times.Печатна книга

19.95 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: ЗеСТ Прес
Година: 2008
Страници: 290
ISBN: 9789549341287
Баркод: 9789549341287
Тегло: 0.55 кг.
Размер: 16.50x23.50 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: