A Book of Mediterranean Food

A Book of Mediterranean Food

Автор: Elizabeth David
(3.93 от 15 гласа)











Mediterranean Food, Elizabeth Davids first book, is based on a collection of recipes she made when she lived in France, Italy, the Greek Islands and Egypt. Here are the satisfying pasta and polenta dishes of Italy, the aromatic and tangy salads of Turkey and Greece and the delicate seafood and saffron dishes of Spain. From the simplicity of taramasalata and hummus to delicious plates of ratatouille or paella, all the tastes of the sunny south lie within these enticing pages.



Печатна книга

20.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация

Информация




Информация за книгата:

Автор: Elizabeth David
Издател: Penguin Books
Категория: English Language Books , Food and drink
Страници: 224
ISBN: 9780140273281
Баркод: 9780140273281
Размер: 13.00x20.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: