8 СЕКУНДИ

8 СЕКУНДИ

(4.00 от 1 глас)„8 Секунди“ е роман-мистерия за паралелните измерения, в които душата на човек пътува чрез изборите, които прави в живота си на фона на историческите събития в България 1996-1997г.

Той е очарователен. Той е магнетичен. Той е актьор, който умее да изправи публиката на крака. Наградата ”Джокер” го прави звезда. Сенки от миналото на Хари събуждат в него една втора личност – тъмна и непредвидима.  Лице зад кадър? Благодетел? Злодей? Кой е Хари Аврамов?
За 8 секунди може да намери приятел. За 8 секунди може да изгуби приятел. За 8 секунди сърцето му може да спре. За 8 секунди може да се върне към живот. 
Любовта на Огняна окриля твореца в Хари. „Хари, Хари!... – Огняна го прегръща, но Хари сънува майка си, която го моли за прошка. В илюзията ли е радостта? В болката ли е Истината? Най-силна е невъзможната любов? Или обречената?
Хари открива отговори в Изумрудените Скрижали на Тот Атланта. Търси ключа към времепространството и ще отвориш вратата. Ти си притежател на ключовете към световете, намиращи се в теб. Човекът е входът към мистерията и ключ, който Един в Едно е.  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: