50 бързи рецепти
Още от поредицата Как да сготвим
Всеки готвещ човек е изпадал в ситуация, в която времето е единственият липсващ продукт. С годините се научаваме да се справяме с това, като обикновено прибягваме към добре отработени и по-прости рецепти. Но разнообразието в храната е изключително важно и затова книгата на Ивелина Иванова, шеф- готвач на списание “Меню” в момента е пред вас.
В нея ще намерите 50 различни рецепти за супи, предястия и основни ястия, които се разделени в четири части според състава на продуктите – постни и безмесни ястия, такива с месо и с риба и морски дарове. Общото между рецептите е, че всяка от тях може да се приготви само за 40 минути. За това ще ви помогнат и полезните съвети, които ще намерите в книгата.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Гурме
Година: 2014
Страници: 112
ISBN: 9789542917427
Баркод: 9789542917427
Поредица: Как да сготвим
Тегло: 0.22 кг.
Размер: 16.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.