2012: Измененията на Земята и бъдещето на човечеството

2012: Измененията на Земята и бъдещето на човечеството

Автор: Сал Ракели
(4.00 от 4 гласа)











Послания от основателите
Живеем в най-значимото време от цялата човешка история. За първи път милиони от нас ще имат възможност да се развият отвъд ограниченията на материалната форма, преминавайки в свят на неописуема красота и прелест. Прагът към следващото стъпало в човешката еволюция е точно пред нас.

Какво точно се случва на планетата Земя? Каква е истината зад различните пророчества и предсказания? За първи път сега имаме цялостно разяснение, внимателно подготвено и получено чрез телепатичния канал Сал Ракели от необятен колективен висш разум, наречен Основателите. Тази книга отговаря на въпросите кой, какво, къде, кога и защо, свързани с измененията на Земята. Как човечеството ще премине през космическите изменения, които засягат Земята. Книгата съдържа информация за промените в биологията, психологията, технологиите, метафизиката, религията, духовността и дори икономиката и политиката.

Основателите са вашите пътеводители в това удивително пътешествие на душата по пътя на нейната еволюция, възнесение и освобождаване от ограниченията. Те ни учат, че сме необятни същества от безкрайна любов и неограничени възможности, създадени по образ и подобие на нашия Създател. Добре дошли в новия свят!



Печатна книга

18.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.



Информация

Информация




Информация за книгата:

Автор: Сал Ракели
Издател: Колибри
Страници: 392
ISBN: 9789549291612
Баркод: 9789549291612
Тегло: 0.42 кг.
Размер: 14.00x21.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: