1 към 1 с пчелите
"Как се става пчелар? През последните десет години екипът на в-к “Пчели” подготви и издаде поредица от книги по пчеларство, с които целеше запълването на една празна ниша - липсата на информация за съвременните технологии в търсенето на отговори на вечните въпроси за “най-добрия кошер” и “правилната технология”. Книгите “Продуктивно пчеларство” от К. Л. Фарар (САЩ), “Пчеларска ферма Венер” от Иван Венер (Сърбия) и “Пчеларство със самосмяна на майката” от И. С. Лонин (Русия) дадоха на любознателната част от българските пчелари и самочувствие, и нови критерии при работата с пчелите, и най-важното - отговора на въпроса какво значи модерно пчеларство. Отзивите, които получаваме, а и въпросите, с които пчеларите се обръщат към нас след прочитането на изданията ни, налагат извода, че сме създали поредица от книги за онези пчелари, които вече имат не само основни познания, но и известен практически опит. Това наложи търсенето на подходящия учебник по пчеларство за хората, които проявяват интерес към пчелите и нямат отговор на въпросите “Как се става пчелар?” или “Какво е необходимо да знае всеки, който има желание да се отдаде на пчеларството?”. В този смисъл “1 към 1 с пчелите” е липсващото първо стъпало за начинаещите пчелари и за пчеларите с по-малък опит, което ще им даде възможност да навлязат по-лесно и успешно в тайните на пчеларската професия. Тази книга дава разбираеми обяснения за работата с пчелното семейство, насочва към грешките, които могат да бъдат допуснати и представя нагледно начините за решаването на всички проблеми със собствени сили или с чужда помощ. Настоящото издание е полезно четиво, което ще обогати както начинаещите, така и опитните пчелари". Младен Котларски, Главен редактор на в-к “Пчели” и Председател на Националната асоциация на пчеларите професионалисти
Kниги от същия жанр
-
Как да я впечатлимпечатна: 5.00 лв. -
Как да го впечатлимпечатна: 5.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.