В окото на бурята

В окото на бурята

(4.06 от 17 гласа)Пред вас е поетичният цикъл „В окото на бурята“, посветен на Прехода. Той е плод на последните три много динамични години. В него се оглеждат преживените от мен световни и лични изпитания, моментите ми на извисяване и падане, цялата ускорена програма, през която повечето хора преминават по духовния си път.

Смелост да го споделя ми даде моят първи читател с думите: „Това са много, много силни стихове, с толкова адекватно на сегашното време звучене! Биха изплашили и отблъснали само хората, които са доволни да живеят в старото. А останалите ще получат вдъхновение, когато ги четат.“
 е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: