От двете страни на съвършената храна

От двете страни на съвършената храна

(4.23 от 13 гласа)Предлагаме ви да се потопите в атмосферата на далечни екзотични страни и да усетите аромата на вкусни ястия. Разбира се, съветваме ви да си ги приготвите у дома, за да можете да им се насладите максимално.

Теди ще ви заведе на далечна разходка до Индонезия, Куба, Виетнам, Йордания, Катар и ще ви разкрие тайните на местните кухни. Освен това ще разберете какво й се е случило по пътя, както и какви са нейните впечатления от тези невероятни кътчета. Ще ви разкрие и някои особености на скандинавската кухня, с която е добре запозната, благодарение на многогодишното си пребиваване там. Разбира се, не е забравила и любимите си рецепти от детството, с които са свързани най-скъпите й спомени. Всичко това не само е разказано, но е и богато илюстрирано със снимки на ястията и от личния архив на певицата.

Филип пък набляга на традиционната европейска кухня. Той ще ви запознае с някои тънкости на италианската, френската и малтийската кухни и също ще ви разкаже за своите преживявания из тези страни.
Не сме пропуснали и да се пошегуваме с нашите автори, като сме им направили забавни колажи, на които те се смяха от сърце.Печатна книга

14.99 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Труд
Категория: Кулинария , Храни
Година: 2014
Страници: 192
ISBN: 9789543983445
Тегло: 0.48 кг.
Размер: 16.00x21.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: