Фън Шуй Енциклопедия: стъпка по стъпка

Фън Шуй Енциклопедия: стъпка по стъпка

(3.00 от 1 глас)Фън шуй е изкуство и наука за хармоничния живот на човека в неговото собствено пространство. Фън шуй търси положителните природни енергии и се стреми да неутрализира негативните с цел да осигури здраве, благосъстояние и щастливи връзки.

 

Виж цялата анотация »

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Хомо Футурус
Година: 2009
ISBN: 9789548086035


Фън шуй е изкуство и наука за хармоничния живот на човека в неговото собствено пространство. Фън шуй търси положителните природни енергии и се стреми да неутрализира негативните с цел да осигури здраве, благосъстояние и щастливи връзки.

 

Как да използвате тази книга:
„Фън шуй енциклопедия стъпка по стъпка“ е разделен на шест части, като всяка ви дава познание да пристъпвате по
пътя за овладяване на фън шуй:
 
Част 1 „Да навлезем във фън шуй“ ви представя концепцията за фън шуй. Там изясняваме какво е фън шуй и какво не е. Обясняваме защо древната източна традиция е съвместима с
модерния западен човек.
 
Част 2 „Основни принципи на фън шуй“ представя основополагащите принципи на това древно изкуство. Ще научите как тези стари концепции могат да бъдат приложени тук и сега... и спрямо вас!
 
Част 3 „Разберете вашата среда“ ви помага да разпознаете, избягвате и промените външните и вътрешните фактори, които могат да влияят на живота ви.
 
Част 4 “Механизми на фън шуй“ ви въвежда в метода на класическия фън шуй, наречен Летящи звезди.
 
Част 5 „Практическо приложение“ ви дава практически опит да оцените и подобрите апартамента, къщата или офиса си.
 
Част 6 „Предопределеност или свободна воля: Каква е вашата съдба“ ви представя китайската астрологична система – зодиакални знаци и хороскоп, наречен Четирите стълба на съдбата.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: