Виж! Бургас - брой 14/2013

Още от поредицата Виж! Бургас

Виж! Бургас - брой 14/2013

(4.00 от 18 гласа)В септемврийският брой на "Виж! Бургас" ще откриете подробности за големите фестивали, които  са част от културната програма на града и региона през месеца.

Вече започна "Аполония" в Созопол и в рамките на тазгодишните Празници на изкуствата до 7 септември ще гледаме кино и театрални премиери, концерти, представяния на книги, изложби.

В средата на месеца пък ще се случи фестивалът "Четящият човек". Той ще събере в Бургас интересни автори, ще представи екранизации на литературни произведения, театреални постановки, а акцент в програмата са любопитни лекции и кръгли маси. В рамките на "Дните на Чешката култура" ще станем свидетели на проекта "V.O.S.A. Theatre" за уличен театър и нов цирк, филмови прожекции, театър и музикални изяви. Очакват ни и концерт на "100 унгарски цигулки", фестивал на екстремните спортове в Приморско, както и Фестивал на науката.

 Във септемврийския брой на „Виж!Бургас” можете да прочетете и интервю с продуцента на сериала „Под прикритие” Боряна Пунчева, която оглавява студиата за телевизионни филми на БНТ „Екран”. Там ще откриете и интервю със сдружение „Позор”, което познаваме от фестивалите за различно кино „MENAR” и „Късо съединие”. Предложението за пътуване ще ви отведе в „Нощта на музеите” в Пловдив, а пътуването назад във времето ще ви пренесе в дните, когато в Бургас е имало вятърни мелници.е-списание

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Creative Cat Design
Година: 2013
ISSN: 100011601
Поредица: Виж! Бургас


"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: