Това е въпросът

Това е въпросът

(3.95 от 19 гласа)В живота няма случайности. Всичко става по определен план. Затова и тази книжка не е попаднала случайно в ръцете Ви. В нея пише неща, които могат да насочат целия Ви живот в съвсем нова посока. Как ли?

Книжката Ви показва как можете да получите прошка за греховете си и мир с Бога, а освен това и да сте си­гурни, че ще имате дом в небето, когато животът Ви на земята свърши. Опитвам се да отговоря на някои вьпроси, които може би отдавна Ви занимават. Всеки разумен човек би трябвало да си зададе тези въпроси. Затова, отделете няколко минути и прочететете внимателно тази малка книжка. Последният отговор е решаващият. Ако направите крачката, описана в него, ще бъдете благодарни до края на живота си. А и след това.е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Верен
Година: 2014
ISBN: 9548225425

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: