Йога за всички- брой 7/2012

Още от поредицата Йога за всички

Йога за всички- брой 7/2012

(2.67 от 6 гласа)През 1851 г. самоковският майстор-иконописец Захарий Зограф изписва в Преображенския манастир монументалната стенопис “Колелото на живота“, за да припомни на смъртните преходността на човешкото съществуване. Защото така, както след деня настъпва нощта, така и младостта отстъпва място на старостта. Противопоставянето на тези изначални природни закони е равносилно да се изправим срещу самия Живот. На това ни учи и науката Йога - да следваме циклите, както в природата, така и в нашето тяло.

Четете още:

- интервю със Свами Сатядхарма Сарасвати
- Джнана и Карма йога за по-добър живот
- Лечение с мантрата ОМ
- Приложение на кристалите в Аюрведа
- Духът на земята: Машхад
- Пътешествия: Йога в подножието на Хималаите
- Йога практика: Крокодилските упражнения на Свами Дев Мурти, представени от неговия ученик Читранджан Кумар  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: София нюз
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 977131431901007
Поредица: Йога за всички


Списание "Йога за всички" е ориентирано към широк кръг читатели, които вече се занимават или биха искали да започнат да практикуват йога.

На страниците му ще намерите специално разработени практики, изпълними в домашни условия, срещи с именити фигури от света на йога, запознаване с ведическата философия, разкази за пътешествия в Далечния Изток, аюрведични съвети за всеки ден и много други теми, с които заедно да намерим пътя към осъзнато съществуване.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: