Йога за всички- брой 6/2012

Още от поредицата Йога за всички

Йога за всички- брой 6/2012

(2.67 от 6 гласа)За болшинството от хората лятото е синоним на жарко слънце, синьо море и жадувани отпуски. Това е и период на щедро изобилие от пресни плодове и зеленчуци, при това отгледани на местна почва.

През лятото е най-лесно човек да се потопи в разнообразието от растителна храна и да даде на тялото си заслужена почивка. А защо не и нов път на развитие – особено ако погледне на вегетарианството като на начин на живот и отношение към живите същества.
 
В юнския брой ще прочетете още:
 
- Интервю със Свами Шивамурти Сарасвати
- Медитацията като средство за обуздаване на ума
- Лечение на лумбална дископатия и ишиас с методи на йога
- Полускъпоценните и скъпоценни камъни в Аюрведа
- Духът на земята: Бодхгая  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: София нюз
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 60
ISSN: 977131431901006
Поредица: Йога за всички


Списание "Йога за всички" е ориентирано към широк кръг читатели, които вече се занимават или биха искали да започнат да практикуват йога.

На страниците му ще намерите специално разработени практики, изпълними в домашни условия, срещи с именити фигури от света на йога, запознаване с ведическата философия, разкази за пътешествия в Далечния Изток, аюрведични съвети за всеки ден и много други теми, с които заедно да намерим пътя към осъзнато съществуване.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: