Стари градски рецепти

Стари градски рецепти

(2.00 от 4 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Печатна книга

2.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.

В „Стари градски рецепти” Ивелина Иванова проследява пет от най-бурните за българските градове десетилетия, от 30-те до 70-те години на ХХ век, от една нова позиция - тази зад готварската печка.

Всеки период е представен с по шест от най-характерните за времето си рецепти, майсторски осъвременени от Ивелина, така че те да са подходящи за модерния вкус.

Ето какво казва и самият автор за книгата „Стари градски рецепти“: „Рецептите в тази книга подбирахме много дълго. Ровихме се в десетки кулинарни книги и тефтери на баби и майки, от началото до края на века, говорихме с познавачи на градския бит и кухня от миналото столетие и подбрахме тези, които най-често са били приготвяни в българските градове през съответния период от време. Някои от рецептите взехме директно от старите тетрадки, но повечето са адаптирани така, че резултатът да е максимално вкусен. Проследихме развитието на рецептите на някои от ястията до наши дни и направихме наш вариант, а други се родиха, като съчетахме идеите на две или три отделни рецепти в една.

При заснемането на ястията в „Стари градски рецепти“ се опитахме да пресъздадем духа на съответната епоха с типични за това време чинии, чаши, прибори и покривки. Надявам се, че сте съгласни, че чаровното им ретро излъчване приятно контрастира със съвременния стил на поднасяне на ястията.“Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Гурме
Година: 2010
Страници: 90
ISBN: 9789542917069
Тегло: 0.30 кг.
Размер: 21.50x21.50 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: