Всичко това било ли е?

Всичко това било ли е?

(4.17 от 12 гласа)Сборникът с разкази "Всичко това било ли е?", както авторът сам пише, е въпросът, който всеки читател може би ще си зададе, след като се запознае с невероятните му младежки лудории, производствените смешки, геройствата на внуци и странни хора, с които ще съпреживее истории с неочакван и комичен край.

Заповядайте в този влак, пълен с истории, илюстрирани от самия автор!

Влакът ще ви понесе на подскоци през тунелите на времето, през събития, случки и държави. Ще ви махат хора, които може би познавате отнякъде, понякога ще спира внезапно, за да бъдат изхвърлени някои нежелани пътници и спомени и за да се качат нови, малко по-забавни и приятни и те на свой ред ще подхващат своите истории и небивалици. Насладете се без багаж и с много чувство за хумор на това приключение!  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Библио.бг
Година: 2015
Страници: 58

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: