Кланът Отори - Пророчеството - книга 2

Кланът Отори - Пророчеството - книга 2

Автор: Лиан Хърн
(3.50 от 4 гласа)"Пророчеството", втора част на "Кланът Отори" от Лиан Хърн

Древно пророчество определя младия Томасу като бъдещия спасител на деветте провинции в романа "Пророчеството", втора част на поредицата "Кланът Отори" на австралийската писателка Лиан Хърн.

Историята се развива в измислена феодална държава, която напомня Япония. В центъра на интригата е 15-годишният Томасу, единственият оцелял след зловещо клане при битка между владетелските кланове. По волята на съдбата момчето е осиновено от мощната фамилия Отори. Оказва се обаче, че то има свръхестествени дарби, които му помагат да се превърне в ненадминат воин и да замисли отмъщение. Между него и красавицата Каеде, която е заложница в крепост, пламва любов.

Във втората част на "Кланът Отори" Томасу развива тайнствените си дарби при рода на баща си, членове на тайнствено племе. За да поеме отговорността за клана на осиновителя си обаче момчето трябва да избяга от роднините и да се справи с коварните врагове. Затова обаче трябва да жертва любовта. Изтощените от безкрайни войни обикновени хора виждат в Томасу спасителя, за когото се говори в древно пророчество. Той поема отговорността да поведе борбата срещу насилниците.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Лиан Хърн
Издател: Труд
Година: 2006
ISBN: 9789545289996

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: