Джобен наръчник за новодошли българи - Англия

Джобен наръчник за новодошли българи - Англия

(4.50 от 8 гласа)Наръчникът е написан по съвети на български емигранти в Лондон с близо 20 години живот зад граница. Създаден е, за да ви ориентира в чисто практически въпроси като как да си намерите работа, какво да имате предвид при избора на жилище или училище за детето ви, как може да откриете банкова сметка или откъде може да си купите лютеница, ракия или вафли. За ваше улеснение към някои теми е приложен кратък речник на съответните английски термини.

В края на наръчника ще откриете две приложения заедно с още полезни адреси и телефони. Ще забележите, че повечето факти са свързани с Лондон, защото на това място се заселва голяма част от българите - поне в началото на своя престол.

Желанието на автора е да ви спести време, пари, усилия, лутане и грешки и се надява, че съветите ще ви помогнат да се чувствате уютно в една повече или по-малко различна от България страна, като ви предостави есенцията от опита на хора, които са минали и все още вървят по нелекия емигрантски път.

Добре дошли в Англия!Печатна книга

6.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Слово
Година: 2013
Страници: 96
ISBN: 9789544399818
Баркод: 9789544399818

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: