Граница

Граница

Автор: Емил Тонев
(3.17 от 6 гласа)80-те години на ХХ век. Застава на южната граница. Правилата са ясни – никой не бива да прекоси браздата и да напусне самоволно социалистическата си родина. За това ще се погрижат 18-20-годишните момчета, пратени тук по прищявка на партията-държава. 

Виж цялата анотация »

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Емил Тонев
Издател: Библио.бг
ISBN: 9789547570146

За автора

За автора

80-те години на ХХ век. Застава на южната граница. Правилата са ясни – никой не бива да прекоси браздата и да напусне самоволно социалистическата си родина. За това ще се погрижат 18-20-годишните момчета, пратени тук по прищявка на партията-държава.

Страхът и смъртта са техните спътници през 2-те години, които ги делят от свободата да правиш каквото си поискаш в рамките на затвора, наречен Народна република България. Кой от тях ще прекоси границата на човещината, за да се добере по-скоро до заветната „свобода”? И дали непременно трябва да си зъл човек, за да приемеш злото, наложено от други като положителна морална категория?


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: