Огледай се в празната чиния

Огледай се в празната чиния

(3.84 от 19 гласа)Тази книга има за цел да ви накара да замислите за вашите отношения с храната и как се чувства вътрешният ви Аз.

 
Как така храненето от нещо жизненонеобходимо и толкова естествено се превръща в проблем, в болест? Как така храната започва да изпълнява други функции в живота ни и става повод за любов и омраза, емоционален отдушник, средство за манипулация, за себедоказване и за какво ли още не? Как така сме загубили връзката си със себе си и умението си да разбираме какво иска тялото, душата, сърцето ни?
 
В книгата ще намерите много практики, упражнения, опити, похвати - малки стъпки към промяна, които да провокират скрити във вас отговори и желания.
 
Тези упражнения и техники могат да подобрят качеството ни на живот, себеусещането ни, да ни направят по-енергични и здрави.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Изас Консулт
Година: 2017
ISBN: 9786199166352

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: