Камиони - брой 8/2018

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 8/2018

(3.87 от 15 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 8 / октомври 2018

Автомобили на годината
Ford Trucks F-MAX е Камион на 2019 година. Новият влекач F-Max, произведен от Ford Trucks, беше избран за Международен камион на годината за 2019 г.
Peugeot Partner, Citroen Berlingo и Opel Combo бяха отличени с наградата International Van of the Year (IVOTY) 2019. Трите компактни вана споделят обща платформа.
Mercedes-Benz Citaro Light Hybrid e Автобус на годината 2019. Иновативният градски модел на немския гигант събра най-много от гласовете на международното жури Автобус на годината.
MAN Truck & Bus спечели новоучредената награда Truck Innovation Award за 2019 г. с предложения от нея aFAS - обезопасяващ камион, който се движи автономно без водач. 
Новият Actros – бъдещето дойде
През септември в центъра на Берлин в Theater at Potzdamer Platz и две седмици по-късно на изложението IAA Nutzfahrzeuge 2018  в Хановер се състояха бляскави и вълнуващи премиери на новия Mercedes-Benz Actros. Новият флагман на немската марка идва с общо 60 иновации и 4 световни премиери - MirrorCam, мултимедийно контролно табло, Active Drive Assist и Active Brake Assist 5.
Електрификация, автономност, алтернативни горива
Това бяха тенденциите, които се очертаха на преминалото в края на септември най-голямо Европейско изложение за автомобили за работа IAA Nutzfahrzeuge 2018 в Хановер. Нямаше производител на товарни автомобили, който да не представяше някакъв вариант на електрически камиони, ванове или автобуси, хибридни варианти или превозни средства, задвижвани с компресиран или втечнен природен газ. Премиери в Хановер имаха и редица превозни средства с различни нива на автономно управление.
Тест: F-MAX – новият влекач от Ford Trucks
Елегантен, мощен, впечатляващ е новият влекач на Ford Trucks - F-MAX, който спечели престижното отличие Камион на годината 2019. Като член на Международното жури Камион на годината списание КАМИОНИ имаше шанса да е сред първите журналисти, видели и направили драйв тест на на продукта, който ще промени напълно представата за камионите Ford.
 
В брой 8 / 2018 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Автономни камиони от Volvo Trucks
Volvo Trucks представи в Хановер влекача Volvo VERA като част от транспортно решение, ориентирано към бъдещето, което разчита на автономни електрически товарни автомобили.
Премиера на концептуалния Mercedes-Benz VisionURBANETIC
Mercedes-Benz отново прекрачи в бъдещето. На специално събитие за развитието на градската мобилност Mercedes-Benz Vans, лекотоварното подразделение на немския гигант, представи подробности за концептуалния електрически и автономен Mercedes-Benz VisionURBANETIC, който малко след това бе демонстриран и на IAA Nutzfahrzeuge 2018 в Хановер.
Лекотоварните на IAA'18: Скок в бъдещето
Иновациите, високите технологии и цялостните решения за логистиката и транспорта властваха на щандовете на производителите на лекотоварни автомобили по време на тазгодишното изложение IAA Nutzfahrzeuge в Хановер.
Атанас Ботев, Изпълнителен директор на ОББ Интерлийз: Финансираме инвестиционни програми с решения за целия цикъл на инвестицията
Тест: Електрическият Volkswagen eCrafter
Динамичен, безшумен, екологичен, ергономичен, комфортен - това са първите впечатления след първия пътен тест на новия електрически Volkswagen eCrafter, организиран от Volkswagen Nutzfahrzeuge в началото на септември в Хамбург.
Trailer Innovation 2019: Най-добрите при ремаркетата
По време IAA Nutzfahrzeuge 2018 в Хановер, на специална церемония бяха връчени най-престижните награди за производителите на ремаркета и оборудване за прикачна техника Trailer Innovation.
Автобусите на IAA 2018: Все по-високо напрежение
Електрификация, все повече системи за сигурност и в помощ на водача, ефективност и комфорт на все по-високо ниво, технически иновации, нови модели и ... отсъстващи основни играчи. Това са главните новини от автобусното участие на IAA Nutzfahrzeuge 2018.
„Дни на отворени врати“ на Iveco Daily в Булавто София
TRATON се прицели високо
Поляк спечели световния финал на състезанието на Volvo
Chevron пуска Texaco Delo в Европа
Knorr-Bremse формира нови стандарти за спирачките
Isuzu NOVOciti LiFe с премиера в Пловдив
Втора употреба: Ford Transit – верният помощникОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 2018131183158
Поредица: Камиони

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: