Камиони - брой 6/2019

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 6/2019

(3.88 от 8 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 6 / юли-август 2019
Тест: Спестовникът Volvo FH с I-Save. Най-новото предложение от Volvo Trucks за превози на дълги разстояние се нарича I-Save - за да покаже, че е много спестовен по отношение на горивото. С направените в него подобрения, сред които е обновеният двигател D13TC с технология Turbo Compound, производителят обещава до 7% по-нисък разход. Как се постига това? В отговорите се убедихме сами по време на драйв тест.
Scania с втечнен природен газ. Scania е един от производителите, работещи много последователно в областта на технологиите с алтернативни горива, като предлага камиони, задвижвани от природен газ, вече от няколко години. Новото, което имахме възможността да изпробваме за кратко, е влекач Scania, задвижван от втечнен природен газ LNG.
Волво Груп България откри новия си център в Пловдив. Волво Груп България откри нов собствен търговско-сервизен център в Пловдив, в който са инвестирани над 3,8 млн. лв. Официалният му старт бе уважен от над 200 клиенти и партньори на компанията. Новият център се намира на метри от магистрала Тракия в землището на село Бенковски.
Световният шампион Пламен Иванов отново на глобалния финал. Пламен Иванов спечели националния шампионат Optifuel Challenge 2019. Така той отново получи правото да представлява България на глобалния финал през октомври в Лион. Плевенчанинът завоюва първото място в петото издание на състезанието на Renault Trucks у нас.
Това са новите Renault Master и Renault Trafic. Те вече са факт. По-модерни, по-оборудвани, по-сигурни и по-ефективни. Двата модела трябва да маркират и затвърдят прогреса на Groupe Renault в лекотоварната гама. Затова след представянето им през април тази година френският производител организира и първия тест на новите версии.
Новият FIAT Ducato е тук. FIAT Professional представи официално обновената версия на един от лекотоварните си бестселъри – големият ван Ducato. Моделът излиза на пазара с нова гама двигатели, нова автоматична предавателна кутия и богато оборудване за безопасност и свързаност.
 
В брой 6 / 2019 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Шампионите на Дискордиа. Стоян Хаджиев, Йордан Шопов и Илиян Янакиев са първенците в Discordia Fuel Challenge 2019. Volvo FH420 Reloaded, Scania Next Gen R410 и DAF XF430 Pure Excellence счупиха разходните норми на Дискордиа в Brand Competition 2019.
Тест: Renault Master Z.E. – да превключим на ток. Месец преди първия международен тест на новия Renault Master в България за пръв път се появи електрическата версия на големия ван на френския производител от актуалното до сега поколение.
Лекотоварното трио на Opel посреща всякакви предизвикателства. Убедителни тестове на новите Movano, Vivaro и Combo по шосе и на офроуд полигон показват, че германският производител се движи уверено по пътя на успеха.
Росен Желязков, министър на транспорта: Твърдо и последователно ще отстояваме позицията си по Пакета Мобилност 1.
Н. В. клиентът - Денко Желев: Тол таксите могат да регулират пазара.
Тест: Сигурен, по-сигурен, най-сигурен, Tourismo Safety Coach. Кой е най-сигурният и безопасен туристически автобус в света? Ако има класация за това, Mercedes-Benz Tourismo Safety Coach ще бъде в челните места, а е много вероятно и да я спечели.
Karsan атакува градовете с Atak Electric. Шест години след появата на хедлайнера Atak, Karsan извади ново бижу от колекцията си градски автобуси. Atak Еlectric е перфектното съчетание на модерен дизайн, комфорт, екологичност и безкомпромисна визия.
Тест: Crafter – чистокръвният Volkswagen
Новости в Лесново
Autopromotec отговаря на новите предизвикателства пред сервизите
STAS – хубавото си има цена
Krone са "най-зелените" ремаркета
Kögel Cargo Rail от поколението NOVUM 54
Тол системата – "на час по лъжичка"
Автономният Volvo Vera вече работи в Швеция
FAG RIU – ремонтно решение с OEM качество
Goodyear: Поколение 2 на KMAX и FUELMAX
Solaris представи мегатролейбуса Trolino 24
Спорт: Хан доминира на Хунгароринг

Вторият живот на ремаркетата Schmitz Cargobull Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191311831506
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: