Камиони - брой 5/2017

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 5/2017

(4.20 от 5 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 5 / юни 2017

 
Новите DAF CF и XF голяма крачка напред за холандския производител. Да, DAF е направил голяма крачка напред с новите си модели. Това показаха първите драйв тестове. Новостите са навсякъде – в двигателния тракт, във външния вид, в софтуерните системи за управление и безопасност, в климатичната инсталация, вътре в кабината. И тези новости ще ви изненадат много приятно.
 
Осмо място за българския отбор на RTEC 2017. Екипът от механици Techno Guys от софийския сервизен център на Волво Груп България се класира на осмо място на финала на второто издание на международното състезание на Renault Trucks за следпродажбено обслужване на камиони – Пътят към съвършенството (Road to Excellence Championship).
 
Не ВАН, а MAN! Първи пътни тестове на TGE – новото лекотоварно попълнение в гамата на MAN Truck and Bus, се проведоха в началото на май. В околностите на Мюнхен членовете на Международното жури Ван на годината имаха възможност да се убедят, че малкото лъвче е готово за скок
 
В брой 5/2017 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
MAN TGX 18.500 EfficientLine 3 – рекордьор в испански тест
 
Първият в България Volvo FH 16 със 750 к.с. Най-мощният серийно произвеждан тежкотоварен автомобил в света е вече част от автопарка на българска строителна компания.
 
С Ford Trucks 1848T край Букурещ
 
Новият Crafter – официално вече е в България. Най-големият транспортер от лекотоварната гама на Volkswagen се разкри в пълния си блясък в присъща за него индустриална обстановка
 
Кралят на пробега е Caddy TGI. Volkswagen Nutzfahrzeuge представи обновената и завършена гама на лекотоварния Caddy TGI, работещ с двигател на метан.
 
Контейнерните шасита на Krone предлагат максимална товароносимост при спазване на нормите
 
25 години Fliegl Trailer. Да устоиш 25 години на конкуренцията на най-големите производители на ремаркета и полуремаркета в Германия и Европа е отлична референция.
 
Нов самосвален кош за кариери и мини от KH-Kipper
 
Илиян Филипов, съдружник в ПИМК: „Работим сериозно за създаване на транспортна браншова камара“
 
БАТА 2017 – годишното изложение за селскостопанска техника бе много по-представително от предишните сезонни издания
 
Производители: FAG SmartSet - удължава живота и скъсява времето за ремонт
 
Резервни части: Марките спирачни накладки на пазара в ЕС
 
Спорт: Започна ETRC 2017
 
10 години българско участие в Shell Eco-marathon Европа
 
Iveco Daily Tourys е Minibus of The Year 2017. Туристическият минибус на Iveco е първият носител на престижната международна награда.
 
Милион електрически километра за VDL Citea. Толкова са изминатите общо километри от най-големия електрически флийт от градски автобуси в Европа
 
Yutong E12 е първият продаден у нас електробус
 
Втора употреба: MAN: доброто име привлича повече клиентиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 2017131183155
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: