Камиони - брой 2/2018

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 2/2018

(4.00 от 18 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 2 / март 2018

 
Международните награди за Автомобили за работа 2018. Престижните международни награди Камион на годината, Ван на годината, Международен пикап и Автобус на годината бяха връчени за пръв път на българските и регионалните представители на отличените марки. Изисканата церемония се състоя в конгресния център Rainbow Plaza в София.
 
Електрически eActros стига до първите клиенти за полеви тестове. Mercedes-Benz Trucks разбули 100% електрически Actros – еActros. В следващите няколко месеца 10 електрически Actros ще бъдат доставени до 10 различни клиенти, които ще го тестват в реални работни условия в продължение на една година. Какви са техническите параметри на еActros и значи ли появата му, че навлизаме в електрическото бъдеще на камионите?
 
Новият Sprinter: интелигентен, интерактивен и иновативен. Mercedes-Benz Vans показа официално новото, трето поколение на големия
си ван Sprinter. В разработката на новия лекотоварен автомобил от Daimler AG са инвестирали 2,5 млрд. евро.
 
В брой 2 / 2018 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
OK TRUCKS в България. Булавто вече предлага и употребявани автомобили, сертифицирани от IVECO под логото OK TRUCKS.
ДЕКРА Аутомотив ЕООД пуска в действие новия си технически център в Пловдив
Европа забавя темпо. Статистиката на ACEA е ясна – търсенето на нови автомобили с търговско предназначение през 2017 г. е нараснало, но темпът на растеж е чувствително по-слаб.
Новите Peugeot Rifter, Citroёn Berlingo и Opel/Vauxhall Combo. Трите автомобила споделят обща платформа, но дизайнерите са работили доста върху запазване на идентичността на марките.
3,9% ръст при лекотоварните до 3,5 в Европа през 2017 г. С най-голям ръст при вановете за миналата година е България с цели 22,1%.
Н.В. Клиентът - Радостин Панков, ръководител на транспорта и спедицията в Прима 91: Бъдещето на транспорта е в дигитализацията
Шампионът от Optifuel Challenge Пламен Иванов получи наградата си. Чисто новият влекач Renault T 480 вече е част от автопарка на Съни и Ко и дори вече е направил курс до Германия.
2017 г. – добра за ремаркетата и хладилните агрегати. Списание КАМИОНИ прави преглед на ситуацията на пазара на прикачен състав в България през изминалата година.
Новости при ремаркетата. Какво ново представят в началото на годината Schmitz Cargobull, Kögel, Langendorf и Knapen Trailers.
Отговорност по CMR Конвенция и застраховка „Отговорност на превозвача“ (CMR) - IV част
Как автомобилите стават по-леки
30 години зимни тестове на Wabco. Водещият доставчик притежава тестова писта отвъд Полярния кръг и чрез тестовете там развива разработките си при екстремни климатични и разнообразни пътни условия.
Регистрационен режим за гумите от Китай. Европейската комисия предприе действия срещу инвазията на автомобилни гуми, произведени в Китайската народна република.
Преди рали Дакар и след това. Днешната победа или дори загуба може да трасира посоката, в която ще се върви в следващите състезания.
ETRC 2018 – в два пакета по 4 състезания. Програмата „отслабна“ още – отпадна стартът на Red Bull Ring в Австрия и в календара останаха само 8 старта.
Шест нови VDL Futura HD за Витоша Експрес
БИОМЕТ със седем нови Scania Irizar i6s
Лек спад при регистрациите на нови автобуси в Европа през 2017 г.
Втора употреба: Scania серия R Евро-6 – икономичен и здрав камионОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 20181311831502
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: