Камиони - брой 03/2020

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 03/2020

(3.50 от 6 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 3 / април 2020

Volvo Trucks обнови наведнъж четири от гамите си - В началото на март точно преди да се разрази глобалната криза с COVID-19, с извънредни положения и затваряне на границите на много европейски държави, Volvo Trucks представи най-голямата премиера в историята си – обнови наведнъж четири от гамите си.
Renault Trucks започва производство на електрическите си камиони - Електрическите камиони Renault D Z.E. и Renault D Wide Z.E. излизат от завода в Бленвил. Новината бе потвърдена от Бруно Блан, президент на Renault Trucks, на онлайн пресконференция.
Анкета: Превозвачите - В тол системата има много проблеми - Как се справяте с тол таксите през гратисния период и готови ли сте за истинския старт на системата? Тези въпроси зададохме на четирима превозвачи, като дейността на всеки от тях има своя специфика.
Къде е сега Пакетът Мобилност?! - Тарифите за транспорт се увеличават? Превозите не достигат? Продуктите в магазините стават ли по-скъпи?
Busworld Turkey 2020: Електричество и алтернативни горива - Над 123 изложители от близо 20 държави събра осмото издание на международното изложение Busworld Turkey, проведено в Истанбул от 5 до 7 март.
 
В брой 3 / 2020 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Сервизите за камиони работят на пълно работно време - В дните на извънредно положение почти по целия свят всички разбрахме колко е важно транспортът да работи, камионите да вървят, за да имаме това, което ни е нужно по магазините.
Употребяваните камиони Scania продължават да очароват - „Няма разлика между здравината на Евро-3 и Евро-6, но еврошестицата е далеч по-икономична“, е мнението на Павел Димитров, съсобственик във фирма Ес Джи Ес Моторос ЕОО.
Тол система на повикване - История с очаквано продължение… Това е обобщението за предизвестеното отлагане на нормалния старт на тол системата.
По-добра аеродинамика на ремаркето – по-икономичен и безвреден транспорт - С новаторски решения в електрониката, механиката и мехатрониката WABCO усъвършенства своите системи за спиране, за стабилност и за автоматизиране на предавателни кутии.
GOA Pick Up Plus S10 – диамант от Индия - Пикап за работа – солиден, напълно екипиран с всичко необходимо, включително и за справяне с всевъзможни терени.
DKV Euro Service обслужва новата тол система в България
Битката на електрическите пикапи
9-тонният Airlight II тежи под 370 килограма
CNG камионите пестят 50% от тол таксата
Права и задължения на превозвачите по време на извънредните мерки
Променят правилата за етикиране на гуми
Лице в лице с Каргинов, победителя в Дакар 2020
Bus Euro Test 2020 отива в Лимерик
СТЕ Трейлърс България с нов уебсайтОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201311831503
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: