Камиони - брой 02/2020

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 02/2020

(4.17 от 12 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 2 / март 2020

Международните награди Автомобили за работа 2020 - Камион на годината, Ван на годината и Международна награда за пикап, бяха връчени за трета поредна година от сп. КАМИОНИ на българските представители на отличените марки.
Лъвът скочи... Новата гама камиони на MAN е готова за бъдещето. 20 години мюнхенският производител MAN Truck & Bus не е имал такава премиера, обновявайки цялата си гама наведнъж. Новите модели на MAN бяха показани на 10 февруари за първи път на пристанището в Билбао с подобаващо шоу.
Volvo пуска на пазара четири нови камиона и "подгря" аудиторията чрез разпространяването на атрактивен филм.
Анкета: Вносителите на ремаркета - Сравнително добра 2019 г., умерен оптимизъм за 2020-а. Попитахме мениджърите на официалните представители и вносители на основните марки ремаркета и полуремаркета у нас каква е била за тях 2019 г. и какво очакват от настоящата година.
Тол системата - обхват, тарифи и глоби. Общата дължина на пътищата, за които превозните средства с допустима максимална маса над 3,5 тона трябва да плащат тол такси при стартиране на системата от 1 март 2020 г., е 3115 км.
Минимален ръст в регистрациите на нови камиони в ЕС през 2019 г. Регистрациите на нови товарни автомобили с допустима максимална маса над 16 т в Европейския съюз през 2019 г. са 312 692, което означава ръст от 0,1% спрямо 2018 г.

В брой 2 / 2020 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Frotcom – интелигентна система и, може би, толинг. Интелигентната система на Frotcom България за проследяване и управление на автомобили бе представена на международното изложение за архитектура и строителство в IEC, София.
2,8 % ръст при регистрациите на нови ванове в Европа през 2019 г. През 2019 г. регистрациите на нови лекотоварни автомобили с допустима максимална маса до 3,5 т в ЕС са били 2 115 650 срещу 2 058 574 през 2018 г.
Костадин Дрангов, собственик на Ули Транс ЕООД: Цялостно оптимизирахме бизнеса си със Zeron.
Тест: Multivan T6.1 – най-интелигентното Bulli досега. Появата на новия Volkswagen T 6.1 на българския пазар е събитие, което не бива да се пропуска.
Хищният Ford Ranger Raptor дойде в България. Новият Ranger Raptor – най-високопроходимата и най-издръжлива версия на най-продавания пикап в Европа, пристигна у нас.
Пакет Мобилност прекрачи в образованието
БГ пазарът на употребявани камиони си остава в пъти по-голям от този на новите
Daimler: Бъдещето е електричество и водород
Bridgestone DURAVIS R002 – най-добри на мокро в тестове на TÜV SÜD
Nikola готви свръхмощен електрически пикап
Как електрическата мобилност променя автомобила
Busworld Turkey се връща към корените си в Истанбул
46 174 нови автобуса са регистрирани в Европа през 2019 г.
Minibus of the Year 2020 ще стане известен на FIAA 2020
За претоварването и последиците му в Германия
Световна премиера на новия Volkswagen Caddy
Новият дабълдекер Volvo 9700 DD
30 години ИПО
Иде нова вълна в ETRCОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201311831502
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: