Тайното познание

Още от поредицата Хит трилър

Тайното познание

Автор: Глен Купър
(3.73 от 15 гласа)Трилър-откровение, почиващ на исторически факти и реални изследвания, както и на картини от великия художник Йеронимус Бош.

Какво свързва описващите ада картини на средновековния художник Йеронимус Бош с „Божествена комедия” на Данте Алегиери? Защо в нощта преди събора в Цейлон през 1968 година е убит отец Луи, малко след като обявява, че е получил откровение, което ще спре всички войни и ще помири религиите? И защо преди няколко века Църквата тихомълком е зазидала входа на една пещера в Ирландия, чиито дълбини са неизследвани и до днес? Според мъдреците тайните отвъд смъртта са забранени за живите, защото крият заплаха за цялото човечество. Като малък Иън Баринджър губи родителите си в ужасяваща катастрофа, защото жертват живота си, за да го спасят. Години наред след инцидента той се измъчва от вина и е обсебен от идеята за живота след смъртта. Не просто иска обещания, а доказателства, че душата е безсмъртна. Въпреки неверието на близките му, рисковете и опитите да го убият той намира такива доказателства, прекрачва прага между живота и смъртта и се отправя на нечувано пътешествие в Отвъдното. Откровението, с което се завръща, ще разтърси вярата ви, възгледите ви, същността ви!

„Един от най-силните романи на десетилетието”.
Клайв Къслър

„Филмирането на книгата е забранено в САЩ. Дано българските читатели са достатъчно свободомислещи!”
от автораПечатна книга

17.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Автор: Глен Купър
Издател: СофтПрес
Година: 2012
Страници: 528
ISBN: 9786191510115
Баркод: 9786191510115
Поредица: Хит трилър
Тегло: 0.55 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: