Щастието е личен избор

Щастието е личен избор

(3.50 от 2 гласа)Искате ли да сте щастливи? Как мислите, лесно ли е да го постигнете? Можете ли да го направите или го смятате за невъзможно?

Ако мислите, че ще се справите и тази книга ще ви помогне - четете надолу! Ако сте на мнение, че е невъзможно човек да е щастлив и няма начин това да стане - четете надолу и ще промените мнението си!

Как мислите, какво е щастието? Разбирате ли го правилно или не сте съвсем сигурни? Не, щастието не означава да сте в постоянна еуфория и да подскачате по цял ден. Това разбира се е невъзможно, неприложимо и най-малкото, изключително глупаво. Щастието е друго, четете и не само ще осъзнаете какво е, а и ще разберете как да го постигнете! Много е лесно, трябва само да спазвате някои прости правила и да промените начинът си на мислене. Защо да се променяте, това ли се питате? Защото щастието ви зависи изцяло и единствено от вас. Не обвинявайте другите! Не се оправдавайте с обстоятелствата! Не прехвърляйте вината на държавата, безпаричието, здравословното си състояние и т.н! Ако сте нещастни, виновни сте вие и само вие.

Прочетете тази книга и ще разберете, че можете да сте щастливи. Не е трудно и ако се постараете, ще го постигнете.  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Библио.бг
Година: 2012
ISBN: 9789542952886

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: