Съзнание и паранормални явления

Съзнание и паранормални явления

(3.96 от 23 гласа)Новите открития в редица гранични науки възродиха интереса към функционирането на съзнанието и явленията, които могат най-общо да се дефинират като паранормални. Този интерес е от една страна протестна реакция на човека към заобикалящият го бездуховен, строго детерминиран външен свят и от друга - израз на дълбок интерес към неподозираните възможности на човешкия дух и потенциалните заложби, които всеки от нас притежава. За съжаление, този интерес бива задоволяван само на феноменологично равнище, на равнище на проява на явленията със своите обективни и субективни характеристики.

 

Виж цялата анотация »

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
За автора

За автора

Новите открития в редица гранични науки възродиха интереса към функционирането на съзнанието и явленията, които могат най-общо да се дефинират като паранормални. Този интерес е от една страна протестна реакция на човека към заобикалящият го бездуховен, строго детерминиран външен свят и от друга - израз на дълбок интерес към неподозираните възможности на човешкия дух и потенциалните заложби, които всеки от нас притежава. За съжаление, този интерес бива задоволяван само на феноменологично равнище, на равнище на проява на явленията със своите обективни и субективни характеристики.

Проявите на паранормалното се цитират като анекдотични факти, но ние все още сме далеч от разбирането на тяхната същност.

Настоящата книга представлява научно изследване, разглеждащо паранормалните явления от гледна точка на полевото съзнание.

В книгата ще намерите емпирични наблюдения на широк кръг паранормални явления - екстрасензорна перцепция, телепатия, телекинеза, ясновидство и нови  възгледи за тяхното естество.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: