Опиянена от теб - кн.3

Още от поредицата Кросфайър

Опиянена от теб - кн.3

Автор: Силвия Дей
(4.33 от 15 гласа)След главоломния успех на „Открита пред теб“ и „Отразена в теб“, които се превърнаха в международни бестселъри с първи места в десетки класации по целия свят, Силвия Дей е готова да срещне читателите с продължението. Още преди излизането си „Опиянена от теб“ - третата част от „Кросфайър“, се превърна в едно от най-обсъжданите заглавия в социалните мрежи.

„Изумително и прекрасно е, че историята на Гидиън и Ева докосна толкова много читатели по целия свят. Пътуването беше невероятно и за мен е изключително вълнуващо да споделя „Опиянена от теб“ с милионите фенове на „Кросфайър“, които очакват излизането на книгата със същото нетърпение като мен.“ - казва Силвия Дей.  

 

 

Виж цялата анотация »

  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Печатна книга

15.99 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Силвия Дей
Издател: СофтПрес
Година: 2013
ISBN: 9786191510993
Поредица: Кросфайър
Страници: 384
Тегло: 0.45 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.

За автора

За автора

„Опиянена от теб“ продължава там, където свършва разказа на „Отразена в теб“ - с престъпното деяние на Гидиън, извършено в името на любовта. След кошмара на изминалите дни, когато Ева мисли, че е изгубила любовта на живота си, тя започва да осъзнава, че връзката им е по-силна отвсякога. Гидиън е рискувал всичко. За нея.
Колебанията и несигурността постепенно отстъпват, но раната в сърцето на Ева все още не е зараснала напълно. Пропастта, издълбана от раздялата, ще има нужда от време, за да се затвори. А извършеното престъпление ще е причина двамата да крият връзката си от останалия свят.

Сянката на тайната ограбва безценните мигове на Гидиън и Ева, докато животът на близките им продължава да тече около тях и ги сблъсква с нови предизвикателства. Бившата годеница на Гидиън – Корин, не се е отказала от опитите си да го спечели; бившият приятел на Ева – Брет Клайн, е твърдо решен да си върне своето „златно момиче“, Кари се опитва да жонглира между Татяна и Трей, а родителите на Ева отново се сблъскват със страстта помежду си.
В третия роман от „Кросфайър“ желанието е още по-горещо, любовта – още по-всепоглъщаща, а взаимното опиянение на Гидиън и Ева ги кара да прекрачат всички граници. Пътешествието е по-вълнуващо отвсякога, защото наред с всички останали загадки „Опиянена от теб“ разкрива отговора на двата най-важни въпроса: Възможно ли е Гидиън да бъде оправдан за престъпление, което всъщност е извършил? и Какво означава „Да“, когато нямаш никакви съмнения, че си открил своята половинка, а не можеш да го споделиш със света?


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: