МЕНИДЖЪР - брой 1/2013

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 1/2013

(3.20 от 5 гласа)Професионалистът

Познавам много професионалисти, които владеят до съвършенство работата си, с едно щракване на пръсти решават проблеми. Имат вярна интуиция за пазара, мобилизират екипите си във всяка ситуация. А партньорите им дават най-добрите условия само защото ще работят с тях. Това са авторитетни хора, с огромен опит, които имат зад гърба си планина от решени проблеми, за тях всички врати са отворени.

Най-добрите знаят, че да бъдеш само това е скучно и опасно. Скучно, защото в някакъв момент започваш да вършиш едно и също. И опасно, защото може да се харесаш твърде много и да спреш там, където си стигнал.

Професионализмът изисква да правим нещата всеки път по по-различен начин, само така можем да се развиваме. Когато непрекъснато добавяме поне малко качество в нашия продукт, след година ще видим, че налагаме вкус и мода на пазара, че имаме най-силната марка, а конкурентите са започнали да ни копират.

Пожелавам на всички читатели на „Мениджър” да бъдат професионалисти през 2013 г. Да променят непрекъснато фирмите и продуктите си, а всички заедно да променим поне с малко България.

Приятно четене!

Максим Майер,
редакционен директор   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013977131121300701
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: