МЕНИДЖЪР - брой 04/2020

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 04/2020

(4.00 от 5 гласа)Tози брой е за споделянето на идеи. Над 30 имена от бизнеса, медийната и комуникационната среда участват в него с интервюта и коментари, отправяйки общото послание, че обстановката, в която се намираме, няма да спре проправянето на нови пътища за действие. Разговаряме с победители и финалисти в конкурса „Мениджър на годината“ и с предприемачи за реакцията им срещу новата криза и моделите, чрез които продължават да движат бизнесите си. И да опазват най-важното – отношенията си със служители, партньори и потребители.

Попитахме хора, които всекидневно си имат работа с човешкото мислене, как реагира то на кризи и кога отключва иновативната си сила. Влизаме свободно в стартъп мрежата, за да видим как терминът „иновация“ променя бляскавото си значение, превръщайки конкуренцията в сътрудничество. А в глава „Истории от утре“ се опитваме да си представим по-осъзнатите мениджъри, потребители, приятели и хора, които бихме могли да бъдем.
 
Не пропускайте и бързата история на 19-годишния Момчил, който миналата година завършва гимназия, носейки тениска, и заминава за едно от най-широко скроените места в света – Берлин. Между два семестъра в университета решава, че винаги има какво да се върши, и кандидатства за нова „специалност“ – доброволец по дезинфекция-та в „Пирогов“. Замислете се къде може да срещнете Момчил и връстниците му утре и какво означава за тях 8-часов работен ден. Смисълът може би най-накрая ще се превърне в най-търсената стока. В противен случай няма страшно – светът просто ще си остане същият.
 
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 977131121311304
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: