МЕНИДЖЪР - брой 03/2020

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 03/2020

(4.00 от 11 гласа)Десет дни след обявяването на извънредно положение у нас статия на Ювал Ноа Харари в The Financial Times проби истеричното съдържание в социалните мрежи, измествайки и най-„оригиналните“ хоум офис публикации, включително видеоназдравиците и възмутените коментари, че пак някой някъде реже нещо с флекс.

Какво е голямото предимство на хората пред COVID-19? Това, че „коронавирусът в Китай и онзи в САЩ не могат да си обменят съвети как да ни заразят повече“, пише Харари. „Китай обаче може да даде уроци на САЩ за справяне с вируса; откритие на италиански лекар рано сутринта може да спаси живот в Техеран до вечерта; колебаейки се между няколко политики, британското правителство може да се поучи от корейците, минали през подобна дилема преди месец.“
 
За да се случи това, се нуждаем не от изолация, а от глобална солидарност и доверие, които са жизненоважни и на икономическия фронт. Това е и нашето послание на следващите страници, които подготвихме в две реалности – преди и след тревогата да ни завладее.
 
През следващите месеци „Мениджър“ остава платформа за обмяна на идеи, които ще ни помогнат да преодолеем трудностите и да продължим напред. Благодарим на всички партньори за доверието и за смелостта, с която се изправят пред новата реалност.
 
Приятна работа.
От редакцията  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 977131121311303
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: