Магнитни книгоразделители - Book Time - мини - Париж

Още от поредицата Книгоразделители Book Time

Магнитни книгоразделители - Book Time - мини - Париж

(4.14 от 7 гласа)
 Представяме ви нашия възхитителен комплект от четири малки магнитни книгоразделителя, вдъхновени от романтичния чар на Париж. Всеки разделител от тази колекция е създадена, за да ви пренесе по очарователните улици и емблематичните забележителности на Града на любовта.

От Айфеловата кула до Триумфалната арка - всеки дизайн пресъздава същността на този великолепен град, предизвиквайки чувство на странстване и копнеж за приключения.

Изработени с внимание към детайла, тези малки магнитни книгоразделители са не само визуално зашеметяващи, но и практични. Магнитното затваряне осигурява сигурно захващане на страниците, така че лесно да отбелязвате мястото си и да се връщате към четенето с лекота.

Тези книгоразделители са не само практични, но и възхитителни подаръци за библиофили от всички възрасти. Независимо дали искате да зарадвате себе си или да изненадате приятел, който обича книгите, този комплект със сигурност ще предизвика усмивки и ще разпали въображението.

* комплект от четири магнитни книгоразделители
захващат се здраво за страницата без опасност да изгубите до къде сте стигнали или самия разделител
не наранява страницата
цветни, авторски дизайни
размер на всеки разделител: 2,5 х 4 см
размер на опаковка: 10 х 12 смЦена:

7.90 лв.
Наличност: да

Продукти от същият тип

Продукти от същият тип
Информация

Информация
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: