Логистика - брой 7/2016

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 7/2016

(3.67 от 6 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Да си добър търговец е призвание, казва Николай Станчев, изпълнителен директор на Евромаркет Кари, официален дистрибутор на Toyota Matherial Handling Europe за България, в интервюто си за сп. ЛОГИСТИКА. Той ръководи Евромаркет Кари от 7 години, като за това време успява да направи компанията лидер при продажбите на нови транспортно-подемни машини у нас. Бизнес мотото му е да не се отказва, а да дава всичко от себе си.
За него пътят към успеха е в добрия екип. Ето защо се стреми да изгради сплотен колектив, който да отговори високите клиентски изисквания. Заедно с това, не спира да добавя нови продукти в портфолиото на фирмата. Целта е да се предложи на клиента всичко, от което има нужда в един склад.
Дискордиа вече се сравнява с водещите компании в Европа. Създателят и изпълнителен директор на фирмата Христо Христов избира един иновативен модел за нейното развитие - той непрекъснато инвестира в  нови технологии, които му осигуряват конкурентно предимство. Мениджърът ни показва съвсем наскоро излязлото в Русия учебно помагало, базирано на опита на Дискордиа. Освен с книгата, той ни запознава и с новия офис на компанията, който създава  здрава и уютна среда за работа на екипа. Тук разказът за това как новите технологии променят лицето на логистиката звучат убедително.
Прецизност, точност и качество - така може да бъде описан новият завод на американската компания за самолетни компоненти Woodward в България. Това е първият завод на фирмата извън САЩ, който ще отговори на нуждата от европейско представителство на Woodward. За 3 години ще бъдат инвестирани 9 млн. лв. и ще се открият 140 работни места.

В брой 7/2017 на сп. ЛОГИСТИКА можете да прочетете още:

Строго охранявана логистика - В Габинвест произвеждат всички части на най-известните ловни оръжия
Scania G340 – икономичен и екологичен

Идват глобални играчи на логистична пазар у нас

Пристанищна инфраструктура внедрява SAP за бизнес процесите си

Тайното настъпление на бизнес ботовете и изкуствения интелект - Николай Божилов, изпълнителен директор на Юнимастърс Лоджистикс

Дигиталната трансформация може да ви изпрати на върха на бизнеса - Стоян Боев, член на борда на директорите на Digital Europe

Логистика 4.0 – данни, които говорят

Dropshipping – модел, който спестява пари и нерви на търговеца

Кой къде е на логистичната карта - България слиза все по-надолу в LPI класацията на Световната банка

На IFOY 2017 ключът в надпреварата ще бъде иновацията

Ефективни складови решения от Tezcon

Обновените RX 70 на STILL

Jungheinrich обнови две серии електрокари

Уникално решение от Linde за защита от аварии

Топ 20 на производителите на складови машини

Работата никога не свършва - Обновената гама на Fiat ProfessionalОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131262617
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: