Логистика - брой 10/2020

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 10/2020

(4.00 от 7 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 10 / декември 2020

През 2005 г. се роди списание ЛОГИСТИКА, едно от децата на Българска Транспортна Преса (БТП). Като всички 15-годишни и ние сме динамични и с лекота възприеме всичко ново. Новите технологии и нашият търсачески дух  са причината за бързото ни развитие. Толкова се променихме, че разглеждаме първите броеве с усмивка и умиление. Единствено мотото на нашето списание остана непроменено през годините: Точното списание, в точното време, на точното място. Вижте какво направихме за тези 15 години.
Светът на митниците и митническото деклариране е сложен и може да бъде разочароващ за някои. Затова е препоръчително търговците и превозвачите да се доверят на изпитана софтуерна платформа като TransitNet, която се предлага от СЖС България. За възможностите на тази уникална система, за това как тя може да помогне на превозвачите и търговците при очаквания Брекзит и за допълнителните услуги, които предлага, разказва Димитър Марикин, управител на СЖС България.
Базираната в Пловдив фирма Soleo Bulgaria произвежда занаятчийски шоколад, приготвен в каменна мелница по автентична семейна рецепта и технологията „bean-to-bar“. Готовата продукция се дистрибутира дo всяка точка на България, а част от нея заминава за страни по целия свят.
 
В брой 10 / 2020 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
15 късмета и 15 подаръка за 15 години списание ЛОГИСТИКА
Търсим „зелените“ решения във всичко - Веселин Стоянов, управител на Транспрес
В тежки времена оцеляват най-силните - Лъчезар Рубчев, управител на Gefco България и Gefco Сърбия
Българските оператори реагираха смело и адекватно на пандемията - Димитър Секулов, директор направление „Собствен транспорт“ в Дискордиа
20 години иновативни решения - Вилиян Кулев, управител на Баркод Системи България
Класацията FREIGHTTECH 2021
Кризата налага преоткриване на бъдещето - Юлиян Михов, директор бизнес развитие Централна и Източна Европа в PwC
Празничният шопинг:  дигитално изживяване в нова реалност - Йорей Абрахам: Потребителите искат повече от бърза и гъвкава доставка
Кой ще e Дядо Коледа? - Възходът на онлайн пазаруването превръща куриерите в най-чаканите доставчици на коледни подаръци
4 важни съвета за подбор на правилния WMS - Радослав Минчев, управител на STAXELOT, с ценни съвети за избора на складов софтуер
 
В разширената дигиталната версия  на декемврийския брой на списание ЛОГИСТИКА можете да прочетете още:
 
Изграждаме мрежа от надеждни местни доставчици - Габриел Станчу, управител на Alstom за Румъния, България и Молдова
Нестандартни стартъп идеи са основата за успешни бизнеси - Представители на успешни компании влизат в ролята на ментори в Тийноватор
Спринт във веригите на доставки - Nike е сред пионерите във въвеждането на аутсорсинг практики
Dacia Spring Electric идва и с карго версияОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201312626110
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: