Логистика - брой 1/2018

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 1/2018

(4.00 от 16 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 1 / февруари 2018

 
Традиционната анкета на сп. Логистика за настроенията и очакванията на пазара на логистични услуги зададе два въпроса към мениджърите: Как започва за Вашия екип Новата година? Какви планове ще осъществите през 2018 г. и какви стратегически цели си поставяте? Събрани на едно място отговорите на 14 водещи ръководители на логистични компании дават една оптимистична картина на сектора за следващите месеци и години.
„Увеличават се компаниите, които се обръщат към нас, когато имат идеи за съвместни проекти с някой от българските университети. Радваме се, че сме първият им избор“, казва доц. д-р Теодор Седларски, декан  на Стопанския факултет на СУ "Св. Климент Охридски". Той споделя за студентите с ново мислене, за преподаването като шоу, за връзката с бизнеса не като търсач на кадри, а като партньор в обучението.
От есента на 2017 г. заработи пълноценно новата складова база във Варна на фирма Трайдънт Фрейт ООД. Изградени са 3 склада – всеки по 2500 кв. м. Фирмата разполага и с депо за съхранение на контейнери. За дейността на фирмата, новия склад и плановете за развитие разговаряме с кап. Димитър Демиров, собственик и управител на компанията.
 
В брой 1 / 2018 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Ойрошпед стартира с разширяване на логистичната си база в Русе
Удобните индустриални колички на Club Car
MGL разширява своята дейност с откриването на нов офис в Китай
Директни контакти и строг контрол в Тимбарк България
Битка за милиардите на Евросъюза - Западните страни не искат вече да финансират магистрали, а проекти, които ще подпомогнат интеграцията в ЕС
Търсят се европари за транспорт след 2020 г.
Кръговата икономика е лекарство за растежа
9 иновативни решения, които навлизат във веригата на доставки
2018 г. ще донесе нови 28 мегакораба
Светът на контейнерните превози рязко се променя
Веригата на доставки – блокче по блокче - Очаква се Blockchain технологията да даде силен инструмент в ръцете на компаниите
13 машини и решения, номинирани на IFOY AWARD 2018
Linde с нови електрокари с Li Ion батерия
Вътрешноскладовата техника на Hyster
Тест: VW Caddy TGI и Amarok 258 к.с.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 977131262800401
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: