Безплатен справочник за кандидат-студенти 2014/2015 г.

Още от поредицата Справочник за кандидатстване по бакалавърски и магистърски програми

Безплатен справочник за кандидат-студенти 2014/2015 г.

Автор: Колектив
(3.93 от 14 гласа)Четвъртото издание на бакалавърския гайд за поредна година ще има ролята на незаменим пътеводител при подготовката за кандидатстване за бакалавърска степен в България и чужбина

Справочникът предоставя полезна информация и съвети относно естеството, спецификата и целите на бакалавърската образователна степен, сподели Ана Автова, ръководител на проекта в „Маркет Тренд“. Накратко са представени фактите, които трябва да знаете за най-популярните образователни дестинации - Великобритания, САЩ, Канада, Германия, Франция, Дания, Италия, Испания, Холандия, Австрия, Швейцария, Гърция, както и България.

Кандидат-студентите ще открият цялата необходима информация за сроковете за кандидатстване в различните държави, таксите за образование и разход за живот, уловките при кандидатстването в съответната държава. Представени са и основните езикови сертификати, които се изискват за прием в чуждестранните програми, както и местата, където могат да бъдат получени в България. Издателите са представили обстойно и възможностите за кариерно развитие, което младите хора ще получат при завършването на определена специалност. Накратко кандидат-студентите ще могат да разберат какво представляват някои от най-търсените специалности, какво се работи след завършването им и как се реализират студентите.

Четвъртият бакалавърски справочник Bachelor’s Degree Catalogue 2014 / 2015 се разпространява в печатен и в онлайн вариант.е-книга

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: