Динамични уебприложения с PHP и MySQL

Динамични уебприложения с PHP и MySQL

(3.63 от 8 гласа)Печатна книга

44.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.

Научете се да създавате многоплатформени уебсайтове, задвижвани с бази от данни
Тази книга представя цялостен поглед върху процеса на разработване на съвременни уебприложения, като използва комбиниран подход за изграждане на софтуерна архитектура от базови компоненти. Тя ще ви преведе през процеса от анализа и дизайна, през запознаването с основните технологии, до свързването им в цялостно приложение, с помощта на стандартни инструменти, шаблони и работни платформи, без да се впуска в прекалено много детайли или да предлага и обсъжда множество алтернативи.
Използвайки скриптове на РНР и системата за управление на бази от данни MySQL, книгата предлага съвременно и целенасочено запознаване с най-важните области от разработката на уебприложения, включително А|jax, адаптивен код на страниците, работни платформи за уебприложения, стандарти и правила, достъпност и сигурност. Книгата ви показва как да вградите функционалност в един уебсайт с помощта на разнообразни технологии. Всичко това представлява една работна платформа, от която ще подходите към по-сложни и предизвикателни задачи, като адаптиране на приложения за мобилни устройства, както и прилагане на много от възможностите на Web 2.0.
Като чудесно учебно помагало към курсове за уебпрограмиране, книгата ще ви помогне да разширите знанията си, като предлага сигурен и достъпен материал за самообучение.
Саймън Стобърт е преподавател и изследовател в областта на разработката на динамични уебприложения в университета Съндърленд, Великобритания. Написал е редица учебници и е член на Британското компютърно общество и на Института на анализаторите и програмистите.
Дейвид Парсънс заема висш академичен пост в Института за информационни и математически науки към университета Мейси в Оуклънд, Нова Зеландия. Изследователските му интереси включват методи за разработка на софтуер, уеббазирани приложения и мобилни компютърни системи.
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Дуо Дизайн
Година: 2010
Страници: 704
ISBN: 9789548396356
Баркод: 9789548396356
Тегло: 0.97 кг.
Размер: 16.00x23.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: