Строителна техника - брой 4/2017

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 4/2017

(4.50 от 4 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 4 / септември 2017

На 13, 14 и 15 септември на кариерата на МДЗ Балша край София ще се проведе третото издание на специализирано изложение StroMa Expo на машини и съоръжения за сградно, инфраструктурно и пътно строителство, добив на инертни материали и минна индустрия, организирано от фирмите Мечкуев Дизайн и БТП - Българска Транспортна Преса. StroMa Expo 2017 се провежда със съдействието на Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ) и Камарата на строителите в България (КСБ).
Мегатрон стана първият вносител на строителна техника, който достави в България импулсен уплътнител – в случая RIC 9000 на английския производител BSP International Foundations, монтиран у нас на верижен багер Doosan DX420LC-5. Клиентът е фирма Импулсно уплътняване ООД, София. 
Евро Алианс Тунели АД е българската компания с най-голям опит в изграждането на тунели, горд собственик на два хибрида Komatsu HB215LC от трето поколение. Ръководители от фирмата споделят своите впечатления от работата на хибридните багери в тежките условия на тунелното строителство.
 
В брой 4 / 2017 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
Предварителен обзор на изложението StroMa Expo 2017 – вижте кой какви машини ще представи на демонстрационното изложение
Отново Vögele за ГБС Инфраструктурно строителство
Интерагри България – дилър на New Holland Construction
Ново решение за строителството с BSP и Doosan – Мегатрон с първа доставка на техника за импулсно уплътняване на терени
Изцяло електрическият Kramer 5055e у нас – машината ще бъде показана по време на Есенния технически панаир в Пловдив
Нова сила в кариерата – Hitachi ZX350LC-6
Уникални самосвали Volvo с кошове KH-Kipper за българската енергетика
Нови мобилни кранове от Demag
Дебют на челни товарачи Volvo в тежката категория
Бестселърът Sunward SWE25B – минитест на 2,5-тонен минибагер
Челните товарачи JCB – в сърцето на английската технология са вложени много иновации
Евро Алианс Тунели АД: Хибридната технология на Komatsu пести енергия
Кой с какво на Пловдивския панаир – предварителен обзор на основните изложители със строителна техника, които ще се представят от 25 до 30 септември на Есенния технически панаир
Наелектризиращи резултати с Keestrack – белгийският производител залага много на електрическите задвижвания за мобилни трошачни и пресевни машини
КАСТ Инженеринг с решение за мините – нова система за контрол и управление на разходите за гориво
25 години Елтрак България
Българският кръг на Case Rodeo 2017 – състезанието със строителни машини Case събра над 30 участници
Как да изберем прикачен инвентарОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 20174


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: