Строителна техника - брой 2/2016

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 2/2016

(3.50 от 8 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 2 / април 2016

На 15 март JCB демонстрира пред журналисти от цяла Европа поредния връх в развойната си инженерна работа – JCB Hydradig. Това е наистина уникален 11-тонен колесен багер, който няма аналог при нито един друг производител. JCB Hydradig е създаден е за работа в ограничени работни пространства – в градското жилищно и инфраструктурно строителство, в пътните ремонти, както и за комунални дейности.

Автоматизацията и дигитализацията изместиха човешкия труд в много индустрии – идва редът на строителството, добива на инертни материали и минното дело, заявяват от Caterpillar. На 2 февруари водещият световен производител направи в Малага, Испания зрелищни демонстрации на почти всички свои системи за автоматизация, подпомагане на оператора, измерване и управление на производителността, влизащи в платформата Cat Connect.

В днешно време е разпространено мнението, че има много близко изравняване на влаганите от производителите конструкции и технологии. При масовите строителни машини това може и да е донякъде вярно, но при съчленените самосвали положението е различно. Типичен пример в това отношение са дъмперите Doosan, които предлагат конструктивни и технологични решения, отличаващи ги съществено от конкурентните машини.

В брой 2/2016 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете:

Стротех инженеринг разширява гамата си – освен Hyundai дружеството предлага вече и багер-товарачи MST, малогабаритна техника Weber и компактни челни товарачи Kramer
JCB Hydradig – уникален колесен багер от JCB

Cummins Power Generation QSK95 - с престижно отличие от CSE

В аванс: Hitachi на bauma 2016

В аванс: Sany на bauma 2016

В аванс: Wirtgen на bauma 2016

В аванс: Case CE на bauma 2016

Дигиталният Caterpillar – добре дошли в бъдещето

Дъмперите на Doosan – повече производителност и ефективност   

Експресна подмяна на контактна жп мрежа с Lännen – челен опит от Финландия за прилагане на най-бързата и разходоефективна технология

Volvo EC220E - с по-добра горивна ефективност от хибриден багерОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 201651244


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: