Новини

11 Юли 2011

Google пуска четец за книги за $140

Гугъл в партньорство с производителя на устройства за четене на електронни книги iRiver ще пусне на пазара четец под марката Google.

Четецът iRiver Story HD ще бъде първото устройство интегрирано с Google Books.

То разполага с Wi-Fi, екран с електронно мастило (eInk) и клавиатура. Продажбите ще стартират на цена от 140$.

Google се опитва да направи отворен достъпа на различни устройства чрез Google Book APIs до тяхната платформа, като целта му е по този начин да привлече повече производители. Това е стратегия за постигане на по-голям пазарен дял на световно ниво, след като Google изостана в този бизнес от конкурентите си Amazon с техния Kindle четец и Apple с iBooks за iPad таблета.

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: