Новини

14 Февруари 2012

60 процента от електронните книги в Китай са купувани за подаръци

Изтънчеността на даването на подаръци, ритуалите, свързани с това и голямото количество стоки, които се разменят, са формирали скрита икономика в Китай. Луксозните стоки са главният елемент на икономиката на раздаване на подаръци.

Очаква се скоро Китай да стане най-големият пазар за луксозни подаръци.

Преди 5 години декоративният текстил и домакинските електроуреди са били широко разпространени подаръци покрай процъфтяващия пазар за недвижимо имущество. В последните години техника като видеокамери, фотоапарати, електронни книги и таблети са станали най-подаряваните предмети. Например 60% от електронните книги Hanwang са купувани за подаръци.

Висококласното облекло, луксозните часовници и колите са също избирани за подаръци от супер-богатите.

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: