Новини

09 Май 2012

Честит рожден ден на Библио.бг

Днес е 9 май, деня на Европа. Преди 62 години е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз. Преди 1 година на тази дата Библио.бг направи своя успешен старт на пазара с електронно съдържание, участвайки активно в създаването му.

Библио.бг обединява всички българи от цял свят осигурявайки им мястото, от което бързо и лесно да се сдобият с книги на родния им език, за да бъде българската литература достъпна за всички и навсякъде.

Радваме се, че за една година успяхме да изградим една модерна, технологична и иновативна платформа. Платформа, която все още няма аналог.

Много от вас станаха наши лоялни клиенти, гласувайки ни доверие. Радваме се, че продължавате да се връщате отново и отново и че всеки път намирате нещо за себе си.

Ние се стараем да предлагаме всички електронни издания, които родните ни издатели предлагат в електронен вариант. Работим усилено в подготовката и осигуряването на ново и разнообразно съдържание. Подаваме ръка и на автори, които не са имали шанса да бъдат издадени до момента.

Благодарим на нашите важни и ценни партньори – Издателите, затова че ни повярваха, затова че ни подкрепят до ден днешен и затова, че заедно се развиваме на този нов, динамичен и ценен за България пазар, който тепърва разгръща своя потенциал!

Възползвайте се от нашия подарък - 20% отстъпка от всички книги и списания в периода 09.05-18.05.2012г. въвеждайки промо кода: biblio1godina

/Кода не важи за книги включени в други промоции и устройства за четене!/

 

 

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: