Новини

04 Септември 2012

Промоционална отстъпка от 20 процента за нови потребители

Библио.бг предлага на всеки новорегистрирал се потребител 20% отстъпка от цената на първата поръчка за електронни книги или списания.

С това правим електронните издания по достъпни за вас и вашите приятели.

Опитайте! Електронните издания са по-евтини от печатните, а с нашата оферта, те стават изключително ценово атрактивни.

Всеки новорегистриран потребител може да се възползва от отстъпката само за първата си поръчка. Остъпката се изчислява автоматично в поръчката и се изважда от крайната цена за плащане.

Тя важи само за електронни книги и списания и не е валидна за електронни четци и аксесоари закупени от сайта. Не е възможно натрупване на тази отстъпка с други кодове за отстъпка.

Направената поръчка може да заплатите с всеки един от начините за плащане.

Приятно четене с Библио.бг

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: