Новини

30 Май 2012

Пролетен панаир на книгата 2012 - Откриване

Вчера 29.05.2012 г. в НДК беше открит Пролетния базар на книгата. Базарът откри столичния кмет Йорданка Фандъкова и председателят на Асоциация Българска книга - Веселин Тодоров.

Гости на събитието, които взеха думата бяха световноизвестния аржентински писател и психотерапевт Хорхе Букай, Вида Огненович, Фъргъл Тобин и др.

Базарът ще продължи до 3.06.2012 г.

За тези, които не са успяли да видят Хорхе Букай, а биха искали да се срещнат с него, той отново ще посети панаира на книгата и деня е 31 МАЙ 2012 (ЧЕТВЪРТЪК) от 18:00ч, когато ще е и Премиерата на последната му книга „ПЪТЯТ НА СЪЛЗИТЕ“. Място: НДК, ПОЛУЕТАЖ „ИЗТОК“

Заповядайте! Вход свободен!

 

Вижте видео и снимки от събитието.

 

 

 

Веселин Тодоров на Панаир на книгата

 

Йорданка Фандъкова на Панаир на книгата

 

Хорхе Букай на Панаир на книгата

 

Панаир на книгата

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: